Zlatan hyllas: "Han är en galen spelare"

Publicerad
Inför avspark sa han att det var lättare att lösa Bolognas ekonomiska kris än att stoppa Zlatan.
Efter matchen mot Milan var tränaren Alberto Malesani mållös.
- Ibrahimovic var skillnaden. Han är en galen fotbollsspelare, säger Malesani.
Bologna är i en djup ekonomisk kris och kämpar just nu för sin överlevnad.
Men inför matchen mot Milan såg tränaren Alberto Malesani ett ännu större problem:
Zlatan Ibrahimovic.
- Det vore lättare att hitta pengar för att rädda klubben än att stoppa honom, sa Malesani.
Sen gick Zlatan ut och sänkte Bologna.

"Ibrahimovic var skillnanden"

Först gjorde han en drömassist till Kevin Prince Boateng, sen bombade han själv in ett mål.
Milan vann med 3-0.
Alberto Malesani skakar på huvudet.
- Ibrahimovic var skillnanden. Han är en galen fotbollsspelare, säger Malesani.
- Han gör en otrolig match och är ostoppbar. Det första målet var fantastiskt. Om han hade spelat för oss hade vi kanske vunnit.
- Milan är det bästa lag vi har mött hittills. Jag hoppas inte att den här förlusten påverkar de som vill köpa upp vår klubb.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag