Zlatan gjorde 4-4 - i galen match

Publicerad
Uppdaterad
Zlatan Ibrahimovic frälste Milan på stopptid mot Udinese.
I en fullständigt galen match kvitterade svensken till 4-4 på stopptid.
Inhopparen Antonio Cassano gjorde succé och låg bakom vändningen.
Mötet mellan Milan och Udinese blev en osannolik historia. Efter en galen andra halvlek kunde Milan tillslut rädda en poäng - och det var såklart Zlatan Ibrahimovic som fick sista ordet.
På stopptid nickade svensken ner en boll till Antonio Cassano som direkt spelade tillbaka bollen till Ibrahimovic. Fri med målvakten Handanovic visade han kyla och kvitterade inför en exalterad hemmapublik.

Galan andra halvlek

I skuggan av Zlatan Ibrahimovics avgörande var just Antonio Cassano den stora hjälten.
Milans nyförvärv kom in med 20 minuter kvar istället för en olycklig Clarence Seedorf. Då låg Milan under med 3–1 efter bland annat två mål av Antonio Di Natale. En kvart senare var ställningen 3–3.
Först bjöd Udinese på ett självmål och sedan spelade Cassano läckert fram till Patos andra mål för dagen som betydde kvittering.
Udinese återtog visserligen ledningen i den 89:e minuten, men firma Ibrahimovic/Cassano skulle ändå få sista ordet med samarbetet fram till 4–4 på stopptid.
Milan var sedan inte heller långt ifrån ett segermål i en fullständigt galen match.
Ibrahimovic var pigg i sin comeback och spelade även snyggt fram till Patos kvittering till 1–1.
Milan leder fortfarande Serie A - tvåan Lazio förlorade oväntat hemma mot Lecce.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag