Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Zlatans bakslag – borta upp till en månad

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES/MAGNUS LILJEGREN MAGNUS LILJEGREN

Skadad – igen.

Nu kan Zlatan Ibrahimovic bli borta i upp till en månad, skriver La Gazzetta dello Sport.

Strax innan landslagsuppehållet gjorde Zlatan Ibrahimovic sin första start för Milan på 14 månader.

Och han blev målskytt direkt.

I och med straffmålet mot Udinese blev 41-åringen tidernas äldste målskytt i Serie A och därefter flög han till Sverige för EM-kval.

Efter att ha hoppat in mot Belgien lämnade Ibrahimovic återbud till den efterföljande matchen mot Azerbajdzjan. Anledningen? En skadekänning.

Enligt La Gazzetta dello Sport handlar det om en skada i höger lår och den väntas hålla honom borta från spel i minst två veckor, kanske upp till en månad.

”Förbundskapten Andersson nämnde en känning, men det här är definitivt något mer än en känning. Det kommer hålla honom borta i minst 10-15 dagar. I själva verket handlar det om ett muskelproblem i höger lår”, skriver tidningen.

Väntas stanna i Milan

I går rapporterade Tuttomercatoweb att Zlatan Ibrahimovic, vars kontrakt går ut i sommar, ser ut att förlänga sin karriär i Milano.

Milan ska nämligen ha erbjudit svensken ett nytt kontrakt över nästa säsong.

Sajten skrev vidare att kontraktet liknar det Ibrahimovic skrev inför rådande säsong, i alla fall ekonomiskt. Om anfallaren skriver på får han ungefär 1,5 miljoner euro netto – motsvarande 17 miljoner kronor – plus eventuella bonusar för en ny säsong i den rödsvarta klubben.


TV: Alexander Isak om fejkade tweeten