Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Zlatan nära nytt kontrakt med Milan

Ur arkivet. Se Zlatans senaste mål i Milan-tröjan, gjorde 1-0 till Milan i 9:e minuten mot Fiorentina 21 mars.
Zlatan.
Foto: GIUSEPPE COTTINI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Zlatan Ibrahimovic har lyft Milan från ett mellanlag till en titelkandidat. 

Svenskens kontrakt går ut efter säsongen. 

Den trovärdiga italienska sportjournalisten Daniele Longo skriver på Twitter att svenskens förlängning med den italienska storklubben kommer presenteras inom kort. 

Zlatan Ibrahimovic har gått från klarhet till klarhet i klubblaget Milan. SportExpressen har tidigare pratat med Milan-tränaren Stefano Pioli om Ibrahimovics framtid i klubben. Han sa då bland annat att Milans senaste framgångar är tack vare ”Ibra” och såg positivt på hans framtid i klubben. 

Kontraktet går ut efter den här säsongen, men nu kan förlängningen inte vara långt borta. Enligt uppgifter till den trovärdiga italienska sportjournalisten Daniele Longo kommer Zlatans förlängning med Milan förmodligen presenteras inom en till två veckor. 

https://twitter.com/86_longo/status/1378725468501913601

Ibrahimovic har gjort 15 mål på 16 matcher för Milan och spelade fram till tre mål under den senaste svenska landslagssamlingen.