Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: United vill ha Kulusevski

Manchester United sägs vara intresserat av Dejan Kulusevski.
Foto: MASSIMILIANO FERRARO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / MASSIMILIANO FERRARO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTER
I United spelar Victor Nilsson Lindelöf.
Foto: MICHAEL REGAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Manchester United är intresserat av Dejan Kulusevski.

Och Juventus vill tjäna hundra miljoner euro.

Men trots det vill inte Juventus sälja sin svenske stjärna.

Juventus köpte Dejan Kulusevski från Atalanta för ungefär 400 miljoner kronor men det har inte blivit någon omedelbar succé för svensken i hans nya klubb.

Debutsäsongen i Juventus har hittills inneburit tre mål i Serie A och Kulusevski är dessutom en del av ett lag som ser ut att missa ligatiteln för första gången på tio år.

Nu kommer rapporter från Italien om att Dejan Kulusevski kan röra på sig efter bara ett år i Juventus.

Uppgifter: Man United intresserat av Kulusevski

”Manchester United är intresserat av Kulusevski. Just nu vill inte Juventus sälja honom”, skriver Calciomercato-reportern Daniele Longo på Twitter.

Calciomercato skriver vidare att Manchester United har tagit en första kontakt med Juventus för att undersöka möjligheten att värva Kulusevski. Detta eftersom klubben letar efter en snabb och flexibel kantspelare som kan fylla flera roller.

Samtidigt rapporterar bland annat Corriere Torino att Juventus sportchef Fabio Paratici jobbar för att Juventus ska redovisa en kapitalvinst på 100 miljoner euro i juni. Men klubben prioriterar då att sälja andra spelare än Kulusevski.