Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agenten: ”Intresse från största ligorna”

Niclas Eliasson gör succé i Bristol – och nu uppges även Lazio ge sig in i jakten på 24-åringen.

Men någon flytt i januari blir det troligtvis inte.

– Det är klubbar som velat köpa loss honom nu, men Bristol har sagt nej, säger hans agent Hasan Cetinkaya.

Niclas Eliasson, med förflutet i Falkenberg, AIK och Norrköping, har haft stora framgångar med Bristol i Championship den här säsongen. På 24 matcher i ligan har mittfältaren stått för 3 mål och 10 assist men frågan är hur länge han blir kvar i klubben.

Corriere dello Sport skriver i dagens papperstidning att Lazio har gett sig in jakten – och att trean i serie A-tabellen därmed utmanar Celtic och Villareal om den 24-årige svensken. 

Tidigare har bland annat West Ham uppgetts vara intresserade av Eliasson

– Jag läste det också och det är klart att man märkt att det kanske varit lite intresse nu när man gjort det bra. Samtidigt är det inget man tänker på. Det är bara att köra på och göra det bra här så får man se vad som händer, sa han själv till SportExpressen i december.

– Jag vet att grejer kommer att lösa sig. Jag trivs bra här i Bristol City också. En fin klubb med målsättning att nå Premier League, även om det kommer bli tufft. Klubben har investerat mycket i nya arena och bygger en ny toppmodern träningsanläggning-

”Bristol har sagt nej” 

Niclas Eliasson lämnade Norrköping för Bristol 2017 och hans kontrakt går ut till sommaren. Spelarens agent Hasan Cetinkaya menar att det inte är speciellt troligt med en flytt redan i vinter. 

- Jag kan inte kommentera specifika klubbar men intresset är stort för Niclas efter att han gjort det fantastiskt i Bristol. Intresset kommer från stora klubbar och de största ligorna och det är klubbar som velat köpa loss honom nu, men Bristol har sagt nej. Det är väl allt jag kan säga just nu, säger han. 

Kan det bli en flytt redan nu i vinter?

- Nej, det blir svårt då Bristol vill behålla honom för de siktar på att gå upp i Premier League. Sedan har han en option i sitt kontrakt som klubben kommer att utnyttja. De är så klart väldigt nöjda med honom. Men i sommarfönstret kan det nog hända något stort för Niclas. 

Niclas EliassonFoto: ROGAN/JMP/SHUTTERSTOCK / ROGAN/JMP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK