Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Närmar sig förlängning med Milan

Zlatan Ibrahimovic blev stor matchhjälte mot Sassuolo.Foto: MATTEO GRIBAUDI / BILDBYRÅN
Milans vd Ivan Gazidis.Foto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL

Zlatan Ibrahimovic kan närma sig ett förlängt kontrakt med Milan.

Han hyllas nu av klubbens vd Ivan Gazidis som ska försöka hålla honom kvar i klubben.

– Om han kan stanna? Vi kommer behöva prata om det, säger Gazidis enligt sajten MilanNews.

Zlatan Ibrahimovic framtid debatteras intensivt i både Sverige och Italien.

I Milans senaste match blev svensken stor matchhjälte mot Sassuolo med två mål och efter matchen gav han inget besked om nästa säsong.

– Jag har fortfarande tre matcher kvar här, och ingen har sagt något mer så... jag förväntar mig inte mer, sa han till Sky Sports.

Gazidis: ”Zlatan är underbar”

Sajten MilanNews skriver att Milan med all sannolikhet kommer föreslå en kontraktsförlängning som han sägs acceptera. Klubbens vd Ivan Gazidis, som tidigare varit i bråk med Zlatan på träning, har nu också uttalat sig om hans framtid.

– Zlatan är underbar. Han är en av de bästa i världen. Om han kan stanna nästa år också? Vi kommer behöva prata om det, säger han till Gazzetta dello Sport enligt MilanNews.

Något som kan tala för en förlängning är att tränaren Stefano Pioli stannar i ytterligare två säsonger och att en ungdomssatsning ledd av Ralf Rangnick sätts på paus.

– Jag visste ingenting om det, man lär sig något nytt här varje dag, säger Zlatan om beskedet till Sky Sports efter den senaste matchen.