Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Mourinho har ringt till Ronaldo

Foto: ANDRES KUDACKI / AP
Foto: GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTER / GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTER SHUTTERSTOCK
Foto: NEIL HALL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Cristiano Ronaldos framtid i Juventus är osäker. 

Något som José Mourinho vill utnyttja. 

Enligt La Stampa har Mourinho ringt Ronaldo i ett försök att locka spelaren till Roma. 

Andrea Pirlo har lämnat Juventus och ersatts av Massimiliano Allegri.  

Om framtiden för Cristiano Ronaldo varit osäker tidigare så blir den inte stabilare nu. Allegri och Ronaldo har nämligen en historia av att inte alltid dra jämnt. 

Mourinho ringde Ronaldo

En som försöker att utnyttja den uppkomna situationen är José Mourinho.

Enligt La Stampa så har Mourinho - som nästa säsong tränar AS Roma - tagit kontakt med Ronaldo i syfte att locka stjärnan till Rom. 

Kontakten förmedlades via stjärnagenten Jorge Mendes som företräder både Ronaldo och Mourinho. Ronaldo spelade tre säsonger under just Mourinho i Real Madrid mellan 2010 och 2013 och de vann La Liga ihop säsongen 2011/2012.

Något som däremot talar emot en flytt är att Roma inte spelar i Champions League den kommande säsongen. Dessutom skulle Ronaldo bli tvungen att gå ner kraftigt i lön.  Portugisen tjänar över 300 miljoner kronor om året i Juventus. 

Ronaldo har kontrakt med Juventus även över nästa säsong men har tidigare kopplats samman med en återkomst till Manchester United.