Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Milan vill förlänga med Zlatan

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN

Sagan fortsätter?

Milan har erbjudit Zlatan Ibrahimovic ett nytt kontrakt, enligt Tuttomercatoweb. 

”Det är inte över”, skriver sajten. 

Strax innan landslagssamlingen skrev Zlatan Ibrahimovic italiensk fotbollshistoria. 

Anfallaren, som fyller 42 i höst, blev tidernas äldste målskytt i Serie A då han, mot Udinese, skickade in bollen från straffpunkten.

Och kanske kommer det där rekordet ”förbättras” ytterligare framöver. För Zlatan Ibrahimovic kan komma att förlänga sin karriär ytterligare.

Nu har Milan erbjudit svensken ett nytt kontrakt över nästa säsong. Det uppger Tuttomercatoweb. 

Sajten skriver vidare att kontraktet liknar det Ibrahimovic skrev inför rådande säsong, i alla fall ekonomiskt. Om anfallaren skriver på får han ungefär 1,5 miljoner euro netto – motsvarande 17 miljoner kronor – plus eventuella bonusar för en ny säsong i den rödsvarta klubben.

Har placerats i grannklubben

Tidigare har det rapporterats att grannklubben Monza, som styrs av tidigare Milan-pamparna Adriano Galliani och Silvio Berlusconi, skulle vara intresserade av att värva Zlatan Ibrahimovic.

När han nyligen återvände till planen gjorde han det efter 14 månaders skadefrånvaro. Under landslagssamlingen hoppade han in mot Belgien, men var utanför truppen mot Azerbajdzjan på grund av en skadekänning.

På frågan om målet är att vara med i ett eventuellt EM-slutspel nästa sommar svarade han så här:

– Jag tänker inte så långt framåt med tanke på det jag gått igenom. Mår jag bra så kommer jag köra på. Just nu känns det bra. Allt känns bra. Det är därför jag är här, för att jag kan bidra med något. Jag känner att jag kan tillföra något.