Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Milan har gett Zlatan ett bud

Zlatan Ibrahimovic är för närvarande klubblös. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Zlatan meddelade att han gjort sitt i LA Galaxy för en dryg vecka sedan.Foto: MICHAEL JANOSZ/ISI/REX/SHUTTERST / MICHAEL JANOSZ/ISI/REX/SHUTTERST REX FEATURES

Milan försöker skaka av sig konkurrenterna i jakten på Zlatan Ibrahimovic.

Nu har man kommit med ett bud. 

Problemet: Svenskens löneanspråk är för högt för klubben, skriver Sky Sports. 

När Zlatan Ibrahimovic, 38, meddelade att han gjort sitt i Los Angeles Galaxy satte spekulationerna i gång.

Sen dess har det mesta handlat om Italien.

Visst, sen José Mourinho blev klar som ny tränare för Tottenham har Premier League-ryktena blossat upp, men det är i Serie A som svensken har placerats en längre tid. Klubbarna som uppges ligga närmast till hands: Napoli, Milan och Bologna.

Enligt uppgifter i Italien har Ibrahimovics agent Mino Raiola träffat representanter från Milan och nu skriver Sky Sports att den rödsvarta klubben redan nu lämnat ett bud till den svenske anfallsstjärnan.

Uppgifter: Milan har lämnat bud till Ibrahimovic

Anledningen? De vill skaka av sig konkurrenterna.

Ingen klubb kan värva spelare förrän fönstret öppnar i januari, men Milan uppges redan nu vilja bjuda dit 38-åringen för att träna med klubben och för att på så vis vara i form till vårsäsongen.

Sky Sports skriver också att Raiola ska träffa klubben nästa vecka för att fortsätta förhandlingarna. Anledningen till att det tar lite tid är att agenten inte är på plats i Italien förrän den 27 november. Ett annat problem är att svenskens lönekrav ska vara för höga för Serie A-klubben.

Så sent som i går rapporterade La Gazzetta dello Sport att Milan erbjudit Zlatan ett kontrakt över sex månader med option på ett år.

Tidningen uppgav att klubben kontaktat svensken agent, Mino Raiola, gällande ett 18-månaderskontrakt värt motsvarande 63,4 miljoner kronor.