Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Kulusevski kan hamna i AC Milan

Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MARCO CANONIERO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Dejan Kulusevski + Zlatan Ibrahimovic = sant?

Enligt Calciomercato kan Kulusevski lämna Juventus och lånas ut till Milan. 

Dejan Kulusevski, 21, har haft svårt att ta en ordinarie plats i Juventus den här säsongen. Han har mest fått nöja sig med inhopp och när det väl har blivit speltid har det varit i flera olika positioner.

Under januari har rykten placerat Dejan Kulusevski i flera Premier League-klubbar, däribland Arsenal och Tottenham, men nu rapporterar Calciomercato om en ny tänkbar övergång för 21-åringen. 

Sajten uppger att Juventus kan tänka sig att låna ut Kulusevski till Milan för resten av säsongen, och även baka in en möjlighet för Milan att göra övergången permanent till sommaren i uppgörelsen. 

Uppgifter: Kulusevski och Zlatan kan bli lagkamrater

I Milan skulle Dejan Kulusevski bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic, 40, och ta ett kliv uppåt i Serie A-tabellen. Milan ligger trea i italienska ligan, Juventus femma. 

Samtidigt som Juventus ryktas vara redo att släppa Dejan Kulusevski är klubben på god väg att göra en tung anfallsvärvning. Fiorentinas 21-årige anfallsstjärna Dusan Vlahovic ska vara så gott som klar för klubben i en affär som kostar ”den gamla damen” ungefär 790 miljoner kronor i övergångssumma och 70 miljoner kronor i nettolön till spelaren per säsong.