Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter i natt: Kan bli klar inom 48 timmar

Foto: "URUGUAY V PORTUGAL" / VI IMAGES / MAURICE VAN STEEN WK VI IMAGES
Foto: DANIEL TEJEDOR / AP TT NYHETSBYRÅN

Cristiano Ronaldo kommer allt närmare en flytt från Real Madrid. 

Enligt uppgifter i natt är Real mycket nära en överenskommelse med Juventus. 

En affär kan bli klar redan inom 48 timmar, uppger Sky Sports

Redan efter Champions League-finalen i våras började det ryktas om Cristiano Ronaldos vara eller icke vara i Real Madrid.

Och spekulationerna har intensifierats rejält efter Portugals uttåg ur VM i åttondelsfinal mot Uruguay. Enligt spanska medier sänkte Real Madrid Ronaldos utköpsklausul från drygt tio till en och en halv miljard kronor. 

I slutet av förra veckan uppgav även den italienske journalisten Fabrizio Romano att Ronaldo och Juventus är överens om ett kontrakt - men att det återstår för klubbarna att komma överens.

Ronaldo kan bli klar för Juventus i veckan

Det verkar de nu vara nära att göra. Enligt Sky Sports i natt är parterna nära att komma överens och att en affär kan slutföras någon gång under de två kommande dygnen. 

– Om Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid kommer han att vara evigt tacksam till klubben, presidenten, hela laget, den medicinska personalen, all personal i hela klubben, supportrarna och alla Madrid-fans runt om i världen, sa portugisens agent Jorge Mendes till Record i förra veckan. 

Ronaldo väntas kosta Juventus en dryg miljard, enligt den tyska tidningen Bild har Ronaldo redan hittat ett hus i Turin. Samma hus som Real Madrids tidigare tränare Zinedine Zidane hyrde när han representerade den italienska storklubben under 1990-talet. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!