Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter i Italien: Zlatan gör comeback nästa fredag

Foto: DANIELE MASCOLO / BILDBYRÅN
Foto: Matteo Gribaudi / IMAGO/IMAGEPHOTO/IBL

Zlatan Ibrahimovic kommer allt närmre en återkomst efter korsbandsskadan.

Nu uppger italienska medier att han ställt in siktet på att spela i Milans möte med Torino nästa fredag. 

Zlatan Ibrahimovic återhämtar sig fortfarande från den skada ha ådrog sig i under förra säsongen. Han opererades i maj, direkt efter att säsongen var färdigspelad och titeln vunnen. 

41-åringen har nu återvänt till att träna med resten av laget – och har siktet inställt på en comeback. Nästa fredag, 10 februari, när Milan möter Torino, hoppas anfallaren vara tillbaka i spel, det skriver italienska Corriere della sera. 

Jagar rekordet i Champions League

De skriver vidare att känslan på Milanello, AC Milans träningsanläggning, är att det kommer bli verklighet. Anfallsesset vill nämligen få några minuter i benen innan Champions League-mötet mot Tottenham fyra dagar efter Torino-matchen. 

”Ibra” jagar allt jämt rekordet som den äldsta målskytten i Champions Leagues historia. Det nuvarande rekordet ägs av den förre Romaspelaren Francesco Totti, som var 38 år och 59 dagar när han gjorde sitt sista Champions League-mål.