Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgift: Vill värva in Kulusevski igen

Foto: GABRIELE MARICCHIOLO/NURPHOTO/SHUTTERSTO / GABRIELE MARICCHIOLO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTER
Foto: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Dejan Kulusevski har fått sparsamt med speltid under säsongsupptakten.

Nu kan svensken vara på väg bort från Juventus, enligt The Mirror.

Tänkbar klubbadress? 

Tottenham. 

Efter att ha fått stort förtroende av Andrea Pirlo under sin debutsäsong i Juventus har Dejan Kulusevski, 21, fått spela en mindre roll under nye tränaren Massimiliano Allegri. 

Kulusevski har bara startat en av Juventus fem ligamatcher så här långt. Den starten kom i förlusten mot Napoli i den tredje omgången. Utöver det har han fått nöja sig med kortare inhopp i ligan och Champions League. 

I samband med att det internationella transferfönstret stängde i augusti uppgavs Kulusevski vara aktuell för en flytt tillbaka till Atalanta. Klubben han köpres från av Juventus i januari 2020. 

– Det stämde inte, så det är inget vi behöver prata om, kommenterade spelaren själv uppgifterna under den senaste landslagssamlingen

Uppgifter: Kulusevski jagas av Tottenham 

Men flyttryktena runt Kulusevski vägrar lägga sig. 

Nu rapporterar brittiska The Mirror att Tottenham vill värva svensken när transferfönstret öppnar igen i januari. 

Tidningen skriver att Tottenhams nye sportchef Fabio Patrici är en stor beundrare av Dejan Kulusevski, och vill ha honom till England.  

Fabio Patrici var sportchef i Juventus när klubben värvade Dejan Kulusevski. The Mirror rapporterar också att Tottenham skickade scouter till Malmö för att titta på den svenske yttern när MFF och Juventus möttes i Champions League för knappt två veckor sedan.

I den matchen fick Dejan Kulusevski bara spela sju minuter.