Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Far och son Maldini har fått coronaviruset

Dybala.Foto: ALESSANDRO GARAFALO / IMAGO IMAGES / ACTION PLUS WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: MATTEO BAZZI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREA STACCIOI / INSIDEFOTO BILDBYRÅN

Den italienska fotbollslegendaren Paolo Maldini och hans son Daniel har båda testat positivt för coronaviruset covid-19.  

Det meddelar Milan i ett pressmeddelande. 

Dessutom har stjärnparet Paulo Dybala och Oriana Sabatini även de testat positivt för smittan. 

Italien är det land som drabbats klart hårdast av coronaviruset hittills. Under lördagen meddelade italienska myndigheter att 793 personer har dött i landet det senaste dygnet. 

Flera fotbollsspelare i landet har smittats, däribland Albin Ekdal i Sampdoria. 

Nu meddelar Zlatan Ibrahimovic klubb AC Milan att klubbikonen Paolo Maldini, som i dag arbetar som sportchef och var med att värva Zlatan till klubben, har testat positivt för corona. 

Det har även hans son, Daniel, som spelar i Milan gjort. Enligt Milan mår båda bra och har suttit isolerade i två veckors tid. 

Paulo Dybala har testat positivt för corona

I topplaget Juventus har hittills Daniele Rugani och Blaise Matuidi konstaterats smittade av coronaviruset. 

Nu har en tredje spelare gått ut och berättat att han är smittad, argentinaren Paulo Dybala. 

Dybala skriver på Instagram att han och flickvännen Oriana Sabatini, känd som modell i bland annat L'Oréalreklamer och som artist. Hon har släppt ett antal låtar och varit förband på bland andra Ariana Grandes och Coldplays turnéer. 

”Hej alla. Jag ville bara informera er om att vi fått resultatet på vårt prov för covid-19 och det visar sig att både jag och Oriana har testat positivt. Lyckligtvis mår vi båda perfekt, skriver Dybala på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B-AUaXkquGH/