Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnbytet som kan bli verklighet

Foto: FEDERICO PROIETTI/SYNC/AGF/SHUTTERSTOCK / FEDERICO PROIETTI/SYNC/AGF/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO
Foto: TOLGA BOZOGLU / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Cristiano Ronaldo till Paris Saint-Germain och Neymar till Juventus. 

Bytet mellan de två giganterna kan bli verklighet, enligt italienska TuttoMercatoWeb

Juventus har inlett Serie A-säsongen svagt och ligger femma efter sju spelade matcher med 13 inspelade poäng. 

Nu tittar den italienska giganten på en lösning som kan förändra läget. Ronaldos kontrakt med Juventus går ut 2022 och Turinklubben tittar nu på en lösning för att undvika att portugisen lämnar gratis. 

Fortsätter ösa in mål

Juventus hoppas att kunna ingå ett avtal med franska Paris Saint-Germain som innebär att klubben kan byta bort Ronaldo mot den brasilianska stjärnan Neymar, skriver italienska TuttoMercatoWeb. Enligt den italienska sajten ligger en sådan överenskommelse på bordet och kan bli möjlig efter som de båda spelarna har liknande kontrakt, samtidigt som en förnyelse av kontrakt med deras nuvarande klubbar inte känns trolig. 

I helgen gjorde Ronaldo sitt sjätte mål för säsongen när han nätade i bortamötet mot Lazio. Men trots att han fortsätter ösa in mål finns det flera källor som uppger Juve vill bli av med Ronaldo på grund av hans stora lön. Stjärnan rapporteras tjäna fem gånger mer än hans bäst betalda lagkamrat Paulo Dybala.