Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan utsatt för väpnat rån – i natt

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Rånen mot fotbollsstjärnor fortsätter.

Romas Chris Smalling rånades under natten i sitt hem, rapporterar Gazetta dello Sport.

Tre beväpnade män bröt sig in när familjen låg och sov.

Klockan fem på morgonen larmade Chris Smallings fru polisen. Familjen, paret och deras tvååriga son, låg och sov när rånarna tog sig in. Romaspelaren tvingades under hot öppna upp kassaskåpet och ge över en Rolex, smycken och andra värdesaker, skriver Gazetta dello Sport.

Polisen i Italien letar nu efter de tre männen som sedan flydde från familjen Smallings hus i centrala Rom.

Händelsen är den senaste i en rad brutala inbrott mot fotbollsstjärnor världen över. I Italien blev Romas tränare Paulo Fonsecas av med saker för ett värde omkring en miljon kronor i november när hans hem rånades.

Robin Olsen tidigare utsatt

Även i England har flera Premier League-spelare blivit utsatta. I mars tog sig maskerade män beväpnade med knivar in i den svenske landslagsmålvakten Robin Olsens hem. Där tvingade de Olsen gå runt i huset och ge över värdesaker, samtidigt som hans familj var hemma.

Tidigare i veckan uttalade sig svensken sig för första gången om rånet.

– Om jag ska vara ärlig så har det varit en tuff månad för mig. Jag åkte på en skada och en annan incident. Men det har varit hjälpsamt med all support jag har fått från klubben, spelarna och fansen. Nu är jag tillbaka i spel och det känns bra, sa Olsen till Evertons hemsida.