Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan oigenkännlig: ”Ett trauma för barnen”

Daniele De Rossi spelade länge i Roma.
Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / IMAGO/INSIDEFOTO/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Han är en av klubbens största ikoner.

I söndags återvände han till arenan i sitt hjärta – helt oigenkännlig.

Efter flera timmar vid sminkbordet kunde Roma-ikonen Daniele De Rossi uppfylla sin dröm och stå i klacken när hans hjärtas klubb tog emot ärkerivalen Lazio. 

Efter att ha tjänat sitt hjärtas klubb i 20 år lämnade Daniele De Rossi Roma sommaren 2019.

Efter en kort sejour i argentinska Boca Juniors meddelade han nyligen att karriären är över. Men under söndagen var han tillbaka på sin gamla hemmaarena Stadio Olimpico som en ”helt vanlig” supporter.

Det var det dock få som visste om.

Daniele De Rossi har nu, tillsammans med sin fru, delat med sig av en film från derbyt mellan Roma och Lazio, som för övrigt slutade 1-1, där han står i Roma-klacken på Curva Sud.

I filmen syns en långhårig och skäggig man sjunga med i ramsorna under det kokande derbyt och nu avslöjar De Rossi sin hemlighet: Den mössbeprydde mannen är klubbikonen själv.

Daniele De Rossis förvandling

Daniele De Rossi hustru Sarah Felberbaum är skådespelerska och hjälpte 36-åringen med sminkningen, som tog flera timmar att få till.

”Det här är vad som händer när din make bestämmer sig för att infiltrera Curva Sud och förverkliga sin dröm att få se derbyt på plats. Vi lede en hel eftermiddag på det här, flera timmar av sminkning och vi traumatiserade våra barn. Men han var lycklig som ett barn. Jag älskar dig”, skriver Felberbaum på Instagram.

Daniele De Rossi spelade mer än 400 A-lagsmatcher för Roma och var även med i de italienska landslag som vann VM-guld 2006 och EM-silver 2012.


https://twitter.com/ilRomanistaweb/status/1222504365245784064https://www.instagram.com/p/B753ecrIj4s/