Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stänger dörren för Zlatan efter samtalet

Zlatan Ibrahimovic hade fler bud som 38-åring än som 28-åring, sa han på presskonferensen. Men att välja Milan var enkelt.
Sinisa Mihajlovic kommer inte få Zlatan till Bologna, enligt klubbens sportchef.Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/INSIDEFOTO IMAGO SPORTFOTODIENST
Mihajlovic och Zlatan i samtal under en landskamp mellan Sverige och Serbien 2012.Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Zlatan Ibrahimovic.Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Zlatans framtid i Milan är fortsatt osäker.Foto: DANIELE BUFFA / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic kommer inte gå till Bologna.

Den italienska klubben bekräftar nu att man lagt ner planerna på att värva honom.

– Han pratade med Mihajlovic under vintern och gjorde sedan sitt val, säger klubbens sportchef Riccardo Bigon till italiensk radio.

Innan Zlatan Ibrahimovic bestämde sig för att skriva på för Milan ryktades det intensivt om svenskens framtid. En av klubbarna som ryckte i honom var Bologna, som tränas av Zlatans gamle lagkamrat Sinisa Mihajlovic.

Klubbens sportchef Riccardo Bigon säger nu att Zlatan inte längre är en spelare som klubben hoppas på.

– Jag förstår mediernas intresse i att göra det här till en story eftersom han är ett så viktigt namn på toppnivå. Men Ibrahimovic är inte längre ett alternativ, säger Bigon till den italienska radiokanalen Rai Radio 1 enligt Goal.

Bologna värvar inte Zlatan Ibrahimovic

Bigon medger däremot att Zlatan Ibrahimovic haft kontakt med Sinisja Mihajlovic tidigare.

– Vi har inte längre kontakt. Han pratade med Mihajlovic under vintern och gjorde sedan sitt val. Sedan dess har vi inte övervägt frågan.

Zlatan Ibrahimovic har den senaste tiden åkt fram och tillbaka mellan Sverige och Italien. För närvarande rehabtränar han sin vadskada som han ådrog sig under en träning med Milan.