Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sparkar tränaren – två dagar före EL-returen

Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

Paulo Fonseca slutar som tränare i Roma efter den här säsongen, bekräftar Serie A-klubben. Beskedet att den 48-årige portugisen snart har gjort sitt i Roma kommer två dagar före returen i Europa League-semifinalen mot Manchester United, då man på Olympiastadion i Rom ska försöka vända det näst intill hopplösa 2–6-underläget från det första mötet.

”Även om resultaten inte alltid har kommit på planen så vet vi att han har lagt många grundstenar som kommer hjälpa oss i vår utveckling”, säger Romas general manager Tiago Pinto.

Fonseca ledde Roma till en femteplats i italienska ligan förra säsongen. I vår har det däremot gått tungt för klubben som har tappat mark i tabellen och nu ligger sjua.

Rapporter i Italien pekar på att Fonseca nästa säsong kan ersättas av Maurizio Sarri, tidigare i bland annat Napoli, Chelsea och Juventus.