Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Pratat med klubben – de vet vad jag tänker”

Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: ALESSANDRO GARAFALO / IMAGO IMAGES / ACTION PLUS WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Paulo Dybala kan vara på väg bort från Juventus, ett rykte som spridits bland annat av stjärnans egen agent.

Nu slår stjärnan dock tillbaka mot spekulationerna.

Paulo Dybalas framtid är ett mysterium.

Stjärnan har fått allt mindre speltid i Juventus sedan Cristiano Ronaldo kom till klubben, och 25-åringen har sedan en tid tillbaka ryktats se sig om efter en ny klubb, där Inter, Liverpool och Manchester United är några av klubbarna som uppgetts vara på jakt efter stjärnan. 

Spekulationerna om var 25-åringen kan komma att hamna späddes på ytterligare när Dybalas egen bror och agent Gustavo nyligen gick ut och bekräftade att det finns en stor sannolikhet att Dybala lämnar Juventus.

– Han är så klart missnöjd. Paulo är inte den ende, många vantrivs i Juve. Han kommer inte att bli den ende som lämnar i sommar, sa han bland annat.

Paulo Dybala: ”Jag vill stanna i Juventus”

Nu har Paulo Dybala själv gått ut och tillbakavisat uttalandet.

– Min brors påstående? Det får stå för honom, säger han till Sky Italia under ett event med Adidas i Milano, enligt brittiska Mirror. 

Han fortsätter:

– Jag har pratat med klubben och med Fabio Paratici (sportchef) och de vet vad jag tänker. Jag vill stanna i Juventus nästa år, jag vill fortsätta spela här.

Juventus kan komma att stå inför stora förändringar nästa säsong, sedan man förra veckan bekräftade att lagets tränare Massimiliano Allegri lämnar klubben efter fem raka ligatitlar.

– Juventus får ta sina beslut, också med tanke på den nya tränaren som kommer hit. Men jag vet i alla fall att jag vill stanna här, säger Dybala.