Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronaldo utreds av polis – efter videon på sonen

Cristiano Ronaldo tillsammans med flickvännen Georgina Rodriguez och sonen CristFoto: WALTER BIERI / AP TT / NTB SCANPIX
Cristiano Ronaldos tioårige son filmades då han själv körde en vattenskoter, något som är olagligt i Portugal.Foto: Elma Aveiro, Instagram

Cristiano Ronaldos syster lade ut ett semesterklipp på sin tioårige brorson på sociala medier.

Nu riskerar stjärnan böter.

Polisen har startat en utredning efter den olagliga vattenskoterfärden, skriver Olé. 

Cristiano Ronaldo är på god väg att säkra Juventus nionde raka ligatitel i Italien.

Samtidigt semestrar 35-åringens familj på hans födelseö Madeira. Nu skriver den argentinska tidningen Olé att fotbollsstjärnan kan komma att straffas med böter efter att familjemedlemmar spridit en video på sina respektive sociala medier.

 

Cristiano Ronaldos tioårige son filmades då han själv körde en vattenskoter, något som är olagligt i Portugal.Foto: Elma Aveiro, Instagram

 

I videon syns tioårige sonen Cristiano Ronaldo Jr framföra en vattenskoter alldeles själv, vilket har fått den portugisiska polisen att reagera. Guerreiro Cardoso, chef för landets sjöpolis, bekräftar under måndagen att man har startat en utredning.

I en intervju med portugisiska Expresso säger han att han är medveten om vad som har hänt, att man nu undersöker saken och huruvida det är aktuellt med böter eller inte.

Ronaldo kan straffas efter videon

Enligt portugisisk lag får man inte framföra en vattenskoter utan att ha licens, något man endast kan ta i vuxen ålder. Enligt Daily Mirror undersöker polisen nu vem som äger vattenskotern i fråga. Om det visar sig att det är Cristiano Ronaldos fordon riskerar han böter på upp till 28 000 kronor.

Cristiano Ronaldos syster Elma Aveiro, som var först med att lägga ut klippet på sina sociala medier, har nu raderat inlägget. Innan dess hann hon ta emot hon en hel del kritiska kommentarer där följare bland annat ifrågasatte hennes, och de andra vuxna personerna på båtens, omdöme.

Det här är Cristiano Ronaldo.