Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan: ”Då har vi inte förstått något”

Cristiano Ronaldo.
Foto: C More
Foto: GABRIELE MENIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mål nummer 26 och 27 för säsongen.

Även om Inter är klara mästare så visade Cristiano Ronaldo att han ska hålla undan och ta segern i Serie A:s skytteliga.

– Vi tog precis hem tre poäng men om vi är nöjda med tio bra minuter har vi inte förstått någonting, säger Juventus Leonardo Bonucci till Sky Italia efter matchen.

Nahuel Molina gav Udinese en tidig ledning på hemmaplan mot Juventus och mittenlaget såg länge ut att hålla undan och ta en seger mot storlaget.

Men en viss portugis såg till att Juventus tog tre viktiga poäng i kampen om Champions League-platserna nästa säsong.

Först satte han 1-1 på straff i den 83:e minuten och därefter dök han upp vid den bortre stolpen när Adrien Rabiot slog ett inlägg i den 89:e minuten.

Juventus vann med 2-1 och tog sig upp på 69 poäng i Serie A:s tabell. Det är lika många poäng som både Milan och Atalanta har och två poäng mer än Napoli. 

Leonardo Bonucci kritiserar Juventus

Trots Juventus seger kritiserade mittbacken Leonardo Bonucci sitt eget lag efter matchen.

– Vi tog precis hem tre poäng men om vi är nöjda med tio bra minuter har vi inte förstått någonting. Absolut ingenting, säger Bonucci till Sky Italia.

– Vi verkar inte kunna växla upp och hålla uppe tempot under hela matchen. Det är det svåraste att förstå men vi måste ge allt för att nå Champions League.

Det återstår fyra omgångar av Serie A och det vore ett stort misslyckade för Juventus om laget som tidigare prenumererat på ligatitlar skulle missa Champions League-spel nästa säsong.

– Matcher avgörs av misstag. Vi gav dem ett mål och de gav oss ett. Allt handlar om detaljer och alldeles för ofta har vi tappat poäng den här säsongen på grund av detaljer, säger Leonardo Bonucci.