Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det var HAN som inte ville följa med”

Icardi.Foto: EPA / TT NYHETSBYRÅN
Handanovic.Foto: REUTERS / BILDBYRÅ

Mauro Icardi har under det senaste året burit lagkaptensbindeln i Inter. 

Nu bekräftar klubben att den nya kaptenen blir målvakten Samir Handanovic. 

Icardi petas även ur Inters Europa League-trupp då han vägrat dyka upp när tränare Spalletti kallade honom till match. 

– Det var ett svårt och smärtsamt beslut, säger Spalletti enligt Football Italia. 

Det har pratats mycket om argentinaren Mauro Icardi den senaste tiden. Under det senaste året har han varit lagkapten i sitt Inter och han har varit ryktenas man. 

Chelsea och Real Madrid är två klubbar som har visat intresse för anfallaren och den här säsongen har argentinaren gjort 15 mål på 28 matcher för sin klubb Inter. 

Handanovic tar över

Beskedet om att Icardi tas ifrån kaptensbindeln kommer strax efter att hans fru Wanda Nara, som också är Icardis agent, har kritiserat klubben för att inte skydda honom tillräckligt, enligt Clarin Sport. 

Klubben bekräftar även att målvakten Samir Handanovic tar över bindeln på sitt Twitterkonto. 

https://twitter.com/Inter_en/status/1095648137371439104

Petad i truppen 

Strax efter att Inter annonserat att Icardi inte längre kommer att vara lagkapten så kom nästa nyhet kring argentinaren. Mauro Icardi petas nämligen ur Inters Europa League-trupp som ska åka och möta Rapid Wien under torsdagskvällen. 

Efter petningen som kapten ska Icardi inte velat ha följa med laget till bortamatchen mot Rapid Wien och tränaren Luciano Spalletti ska då ha petat argentinaren, enligt Football Italia. 

– Det var han (Icardi) som inte ville följa med laget. Han var kallad till match. Han var besviken, men det var också svårt för oss att fatta beslutet att han inte skulle följa med, säger Spalletti enligt Football Italia. 

https://twitter.com/footballitalia/status/1095681490762022912