Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Parets skräck: ”Jag känner oändlig rädsla”

Real Madrids fotbollsstjärnor har ett tydligt budskap.
Foto: Instagram/michelapersico
Foto: ALBERTO RAMELLA/SYNC / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5725

Daniel Rugani var den förste Serie A-spelaren som bekräftades ha coronaviruset. 

Nu berättar hans partner, Michela Persico, att paret väntar barn. 

– Jag känner en oändlig rädsla, säger Persico enligt Gazzetta dello Sport. 

Italien var ett av de första länderna i Europa som drabbades av coronaviruset och är i dag ett av de mest hårt drabbade länderna. På den idrottsliga sidan var det även i Italien man tidigast tog beslut om att ställa in matcher av hälsoskäl. 

Juventus mittback Daniele Rugani, 25, var den förste spelaren som berättade att han testat positivt för viruset. 

– Ni har alla läst nyheterna och det är därför som jag vill försäkra er alla som oroar sig för mig att jag mår bra. Jag vill att ni alla ska respektera reglerna, för det här viruset gör inga undantag! Låt oss göra det för oss själva, för de vi älskar och de runtomkring oss, skrev Rugani på Twitter då. 

Rugani och hans partner väntar barn

Nu berättar Ruganis partner, Michela Persico, som arbetar som sportjournalist i tv att även hon har testat positivt - men mår bra. Däremot så känner hon en stor oro då hon är gravid i fjärde månaden med sitt och Ruganis barn. 

– Jag kan knappt prata om det här, men jag måste få klarhet i vad som kommer att hända. Jag hoppas att viruset inte ska påverka min graviditet. Läkarna har försäkrat mig om att det inte ska vara några problem alls, men sätt er själva i min position. Jag känner en oändlig rädsla, säger hon enligt Gazzetta dello Sport.  

”Livet förrådde oss på den punkten”

Persico avslöjar dessutom att hon och Rugani sitter i var sin separat karantän och att deras planerade avslöjande om graviditeten berövats dem till följd av detta. 

– Vi gjorde oss klara för att berätta att vi väntade barn, vilket skulle vara en stund av enorm glädje. Men livet förrådde oss på den punkten. Jag är dock säker på att vi kommer resa oss framöver. 

Folkhälsomyndigheten skriver följande om coronaviruset och graviditet: 

”För närvarande finns det endast begränsad information om coronavirussjukdom covid-19 och graviditet. Vi rekommenderar att gravida kvinnor vidtar samma försiktighetsåtgärder som med alla smittsamma sjukdomar”. 

https://www.instagram.com/p/B4xubH2qK0L/