Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Överraskar Ronaldo – med flickvännens miljonpresent

Lär känna fotbollsstjärnan.
Foto: MARIA LAURA ANTONELLI / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5725
Foto: XINHUA/AVALON.RED / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

Cristiano Ronaldo uppnådde under onsdagen den aktningsvärda åldern av 35. 

Födelsedagen firades med familj och vänner och en glad Ronaldo överraskades av flickvännen – som satsade hårt i presentväg.

Ronaldos spanska flickvän, Georgina Rodríguez, slog gårdagen till ära på stort. En Mercedes AMG G 63, värderad till drygt 1,9 miljoner kronor, var flickvännens födelsedagspresent till Ronaldo och visades upp för omvärlden via supermodellens Instagramkonto. I videon går det att se hur bilen med ett, för en bil, proportionerligt paketsnöre står i bakgrunden. 

Juventusstjärnans plan för födelsedagen såg ut att vara tänkt som ett mindre firande med flickvännen Rodríguez och sonen Ronaldo junior. Men väl på plats utanför restaurangen Casa Fiore i Turin går det att se hur en till överraskad Ronaldo skiner upp till åsynen av sina vänner. 

En i mängden – eller det ideala antalet

Enligt Finacial Express så har Ronaldo redan 19 bilar i sin ägo, värderade till sammanlagt 52 miljoner kronor. 

Jämförelsen haltar kanske något, men enligt matematikern Presh Talwalkar så är det ideala antalet underkläder för en människa runt 20-25 par. I och med Cristiano Ronaldos ofantliga förmögenhet som enligt Forbes beräknas till 4,9 miljarder kronor, så är kanske en bil för Ronaldo jämförbart med vad ett par underkläder är för gemene svensk. 

Så kanske har Cristiano Ronaldo nu uppnått det ideala antalet bilar, enligt Presh Talwalkars modell. 

https://www.instagram.com/p/B8My4VLIIVp/