Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Orden efter otäcka rånet: ”Är skakad”

Foto: SIPA USA/LAPRESSE/IBL

Fotbollsstjärnan Chris Smalling har gått ut i sociala medier och berättat att han blev rånad i sitt hem i fredags morse.

Det var vid femtiden på morgonen som tre gärningsmän bröt sig in och rånade den engelska Roma-backen och hans familj.

Rånarna tvingade Smalling att öppna kassaskåpet och stal sedan tre Rolexklockor, smycken och cirka 300 euro (motsvarande drygt 3 000 kronor) i kontanter, uppger den italienska nyhetsbyrån Ansa och sporttidningen Corriere dello Sport.

Smallings fru, son, mor och andra familjemedlemmar befann sig också i huset, söder om Rom.

”Vill tacka för allt stöd”

Nyheten blev känd på fredagen och på lördagen gick Smalling själv ut i sociala medier och berättade om vad som hänt.

”Jag skulle vilja tacka för allt stöd vi har fått. Även om min familj är skakad över det som har hänt är vi lyckligtvis oskadda”, skriver han på Twitter.

Smalling skriver även att han hoppas att inbrottstjuvarna ”kan komma på ett mer meningsfullt sätt att leva sin liv utan att orsaka så mycket skada och oro för andra.”

31-årige Chris Smalling har gjort 31 landskamper för England och spelar sedan 2019 för Roma. Han fick sitt stora genombrott i Manchester United där han spelat stora delar av sin karriär.