M'Baye Niang Foto: Imago Sportfotodienst
M'Baye Niang Foto: Imago Sportfotodienst

Niangs säsong kan vara över efter krasch

Publicerad

Lördagen började bra för M'Baye Niang som var med i Milans seger över Torino. Kvällens avslut blev däremot hemskt. Sky Sport rapporterade att han troligtvis skulle missa resten av säsongen efter en bilolycka. Men Niang är av en annan uppfattning.

– Jag kommer vara redo för säsongsavslutningen, skriver han på Twitter.

Milananfallaren skadade ena axeln och ett ligament i ena ankeln under trafikolyckan. Hans klubb kommer utvärdera hur allvarliga skadorna är under de kommande dagarna.

Att Niang missar returen av semifinalmötet mot Alessandria i Coppa Italia står klart, men enligt italienska Sky Sport kan frånvaron från fotbollsplanen bli mycket längre än så.

De rapporterar att han kommer bli borta från spel i minst två månader, vilket skulle betyda att säsongen mycket väl kan vara över för fransmannen.

Niang själv verkar dock vara mer hoppfull.

"Hej alla. Jag vill berätta att jag och min chaufför mår bra. Olyckan berodde på vattenplaning. Vi blev mer rädda än skadade. Jag kommer vara redo för säsongsavslutning", skriver han på Twitter.

Haft problem i trafiken förut

Det här är inte första gången som Niang har problem i trafiken. Han har varit inblandad i en bilkrasch förut och har även blivit fråntagen sitt körkort efter en annan händelse.

Ganska framgångsrik säsong

Milan har inte levt upp till förväntningarna den här säsongen. För 21-årige Niang har säsongen däremot varit ganska lyckad. Under de 16 matcherna den rivige anfallaren har fått spela har han bland annat bidragit med fem mål och fyra assister.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag