Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mardrömspresent på sin födelsedag

Foto: NURPHOTO - S / FRANCO ROMANO/NURPHOTO/SIPA USA/ SIPA USA
Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / IMAGO/INSIDEFOTO/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Hur skulle du vilja fira din 65-årsdag? Kanske med en stor fest, presenter eller varför inte med en god middag? När fotbollstränaren Aurelio Andreazzoli i måndags fyllde just 65 fick han en överraskning han nog inte hade räknat med. Andreazzoli fick nämligen sparken från sitt jobb i Serie A-klubben Empoli.

Nykomlingen Empoli har bara tagit sex poäng på de elva inledande omgångarna av den italienska ligan och ligger under nedflyttningsstrecket. Ett facit som alltså inte är tillräckligt bra för klubbledningen.

"Vi vill tacka Andreazzoli som var huvudarkitekten till den fantastiska förra säsongen, då vi tog oss tillbaka till den stora scenen", skriver Empoli i ett pressmeddelande.

Empoli är den tredje Serie A-klubben att sparka sin tränare under säsongen, efter Chievo och Genoa. Laget har ännu inte gjort klart med någon ny tränare.