Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans galna kväll efter olyckan på motorvägen

Foto: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic gjorde under torsdagskvällen sitt andra framträdande i Sanremo-festivalen. 

Tillsammans med Bolognas tränare Sinsa Mihajlovic framförde han en låt – efter att ha kommit tre timmar för sent på grund av en trafikolycka. 

– Jag stoppade en motorcyklist och sa till honom: ”Ta mig till Sanremo”. Lyckligtvis var han Milan-supporter, sa Zlatan enligt Corriere dello Sport.   

Zlatan missade onsdagens möte mot Udinese efter skadan han ådrog sig under helgens match mot Roma. Dagen tidigare gjorde han debut på Sanremo-festivalen som är Italiens motsvarighet till Melodifestivalen.

På torsdagskvällen var han tillbaka på scen, men Zlatan var rejält försenad. Enligt svensken fastnade han på motorvägen i tre timmar på grund av en trafikolycka. Till slut fick han nog, klev ut bilen och stoppade en motorcyklist och frågade om skjuts. Enligt Gazzetta dello Sport avled en person i samband med olyckan. 

Zlatan var tre timmar för sen

– Jag är ledsen att jag är sen. Det var en olycka på motorvägen och jag hoppas att ingen skadade sig. Efter tre timmar i bilen sa jag att jag var tvungen att gå ut, sa Zlatan på scenen enligt Corriere dello Sport. 

– Jag stoppade en motorcyklist och sa till honom: ”Ta mig till Sanremo”. Lyckligtvis var han Milan-supporter. 

Foto: STELLA PICTURES/RAI/DDP/FERRARI
Foto: STELLA PICTURES/RAI/DDP/FERRARI

Ibrahimovic fick sedan besök på scenen av ett välbekant ansikte, nämligen vännen och Bolognas tränare Sinsa Mihajlovic. Duon framförde låten ”Lo Vagabondo” ihop med programledarna. 

Hyllas efter gesten

Stjärnan inledde nervöst och stappligt, men vågade släppa loss mer och mer. 

När framträdandet var över frågade programledarna om han kände Abba. 

– Nej, men de vet vem jag är, svarade han i typisk Ibrahimovic-manér.

Zlatan hyllas efter sitt framträdande, men det var inte på grund av sången. På scenen tillbringade svensken tid med rullstolsburne Donato Grande som är ett stort Milanfan – men även italiensk paralympisk fotbollsspelare. Grande fick slå några passningar med idolen som då passade på att skämta med sina lagkamrater. 

– Du passar bättre än mina lagkamrater, sa Zlatan. 

Se framträdandet nedan. 

https://twitter.com/RaiPlay/status/1367614051073810452?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1367614051073810452%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fotbollskanalen.se%2Fitalien%2Ftv-har-sjunger-ibrahimovic-pa-sanremo-festivalen%2Fhttps://twitter.com/AC_MilanFR/status/1367601179568521220