Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Levde under dödshot - stalkern fängslad

Fabio Quagliarella.Foto: Simone Arveda / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Quagliarella under tiden i Torino.Foto: Andrea Di Marco / Epa / Tt
Quagliarella under tiden i Juventus.Foto: Claudio Villa

Känslorna rann över för Sampdoria-anfallaren Fabio Quagliarella efter ligamatchen mot Cagliari. 34-åringen berättade att han levt under dödshot från en stalker som fängslades i veckan.

– Det har varit som en mardröm för mig och min familj, säger en tårögd Quagliarella till Sky Sport Italia.

Sampdoria gästades av Cagliari på söndagen i en match som slutade 1-1. Eftersnacket skulle inte komma att handla om matchresultatet utan den intervju som Fabio Quagliarella gjorde kort efter slutsignalen med tv-kanalen Sky Sport Italia.

Känslorna rann över under intervjun där Quagliarella berättade om mardrömmen hans familj levt under de senaste sju åren där de bland annat levt under dödshot från en stalker som också var anledningen till att han lämnade Napoli för Juventus 2011.

Stalkern ska bland annat ha anklagat Quagliarella för samröre med den italienska maffian.

"Varit en mardröm för mig"

– Det har varit som en mardröm för mig och min familj. Men nu är det slut. Det känns som att en enorm tyngd är borta från mina axlar, säger en tårögd Quagliarella till Sky Sport Italia.

– Anledningen till att jag lämnade Napoli och Neapel var på grund av det här som jag och min familj fått utstå under de senaste åren. Jag var väldigt lycklig där, men den påverkade mig och min familj. Jag önskar inte ens det till min värsta fiende. Ingen i min familj kunde lämna huset. Men jag vill rikta ett stort tack till rättsväsendet som såg till att rättvisa har skipats, säger han.

Quagliarella berättade också att han inte kunnat prata om det offentligt - då en utredning pågått.

– Det har varit ett svårt läge för mig att hantera. Eftersom att det har pågått en utredning så har jag inte fått prata om det offentligt. Jag fick aldrig möjligheten till att förklara vad som hänt.