Foto: Claudio Bresciani / Scanpix
 Foto: Claudio Bresciani / Scanpix

Landslagsstjärnan på väg till Dynamo Kiev

Publicerad

Landslagsförsvararen Andreas Granqvist gjorde mål i lördags när hans Genoa besegrade Torino med 4–1.

Nu kan han vara på väg till Dynamo Kiev.

Enligt ukrainska Sport-Express ska parterna snart inleda förhandlingar.

Andreas Granqvists fotbollsframtid har diskuterats flitigt under den senaste tiden.

Den svenska landslagsförsvararen har ryktats vara på väg bort från Genoa och nu kan det vara dags för en flytt.

Det är ukrainska Sport-Express som uppger att 27-åringen från Påarp snart kommer att inleda förhandlingar med Dynamo Kiev.

Trea i ligan

Sajten rapporterar även att klubbarna redan förhandlar om en övergång.

Andreas Granqvist gör sin andra säsong i Genoa och har gjort två mål på 45 Serie A-matcher. Det senaste målet kom i söndags då Genoa besegrade Torino med 4–1.

Dynamo Kiev spelade i Champions League den här säsongen och ligger för närvarande trea i den ukrainska ligan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag