Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnar Juve – om klubben missar CL

Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

Juventus haltar i ligaspelet.

Superstjärnan Cristiano Ronaldo är missnöjd.

Nu kommer det uppgifter på att den här säsongen kan bli Ronaldos sista i Turin. 

”Han ville utveckla klubben men i stället ser han en tillbakagång”, skriver Tuttosport.

Cristiano Ronaldo anslöt till Juventus som världens kanske bästa spelare sommaren 2018. Då hade han precis lett Real Madrid till en tredje raka Champions League-titel och skulle hjälpa Juventus till topplaceringar i Europaspelet. 

Så blev det inte. 

Lämnar i sommar 

Juventus har visserligen vunnit ligan två år i rad under Ronaldos tid i klubben men har som bäst nått en kvartsfinal i Champions League. I år tog Champions League-drömmen slut redan i åttondelsfinalen och Inter har kopplat ett järngrepp om ligatiteln. 

Klubben gör i stället allt för att se till att säkra en topp fyra-placering vilket innebär att man är kvalificerade för Champions League även nästa säsong. Men det är långt ifrån säkert - såväl Napoli som Atalanta kan snuva ”Den gamla damen” på sin nuvarande tredjeplats. 

Tuttosport skriver att om laget skulle missa Champions League så talar mycket för att Ronaldo - som har kontrakt även över nästa säsong - lämnar i sommar. Vidare skriver tidningen att Ronaldo är frustrerad, han anser att varken hans egna eller klubbens prestationer når upp till en godkänd nivå.  

”Ronaldo ville utveckla klubben men i stället ser han en tillbakagång”, skriver Tuttosport.