Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kulusevskis oväntade svar på Zlatan-frågan

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

Juventus mot Milan.

Då hoppas Dejan Kulusevski på ett misslyckande från Zlatan Ibrahimovic.

– Jag hoppas att han inte presterar som han kan göra, säger han till Sky Sports.

I och med att Inter redan säkrat ligatiteln får övriga toppklubbar sikta in sig på att säkra en Champions League-plats.

Två av klubbarna som är med i matchen: Juventus och Milan. På söndag möts de italienska jätteklubbarna i Turin och då båda lagen för tillfället står på samma poäng så skulle en seger innebära ett miniryck.

Dejan Kulusevski vet vad som väntar.

– Vi är väl förberedda för den här matchen. Vi har haft hela veckan på oss och vi känner oss lugna, säger 21-åringen till Sky Sports enligt Football-Italia.

Kulusevski: ”Jag ångrar ingenting”

Under den förra landslagssamlingen fick den svenske supertalangen för första gången spela tillsammans med sin idol Zlatan Ibrahimovic. 

Nu ska han spela mot honom.

– Jag älskar honom väldigt mycket, men jag hoppas att han inte presterar som han kan göra, säger Kulusevski.

Högeryttern närmar sig slutet på sin första säsong med Juventus. Han har fått speltid i 31 av 34 ligamatcher och står på fyra mål och en assist. Han medger att han räknade med att den första säsongen skulle bli tuff.

– Ja, det visste jag. Men om det hade gått helt smärtfritt hade det inte varit roligt och jag ångrar ingenting. Jag har spelat på flera olika positioner. I vissa matcher har jag gjort det bra, i andra sämre. Men hungern är alltid densamma.