Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kulusevski plågad – byttes ut direkt

Underläge hemma i derbyt mot Torino. 

Då drog Dejan Kulusevski på sig en varning, vred sig i smärtor och blev utbytt. 

– De här bilderna vill vi inte se. Hur gick det?, säger Jesper Hussfelt i C Mores sändning. 

Från bänken såg Kulusevski sitt ”Juve” vända matchen till seger. 

Dejan Kulusevski fick chansen från start i Juventus derbymötet med Torino. 

Då åkte Juventus på en kalldusch direkt då Torinos Nicolas N'Koulou rullade in 1-0 från nära håll redan i den nionde minuten. 

Kulusevski varnad, skadad och utbytt

Kulusevski inledde den andra halvleken med att bli varnad då han hamnade på efterkälken och drog ner Karol Linetty utanför straffområdet. 

Och i den i den 53:e minuten föll svensken - till synes ohotad - ihop på planen, vred sig i smärtor och tog sig för axeln. 

 – Aj, aj, aj. Högra axeln..., säger Jesper Hussfelt i C Mores sändning och fortsätter:

– De här bilderna vill vi inte se. Hur gick det? Han får inte fäste på det hala underlaget och drar ut axeln när han landar.

Efter att ha fått läkarvård återinträdde svensken på planen och verkade vara okej. Ett par minuter senare byttes han ut mot Aaron Ramsey. 

– Han tvingas kliva av, men inte på grund av axeln, säger Hussfelt. 

Minuter senare fick Kulusevski från bänken se Cuadrado dunka in kvitteringen från distans - men efter en videogranskning dömdes målet bort då Leonardo Bonucci täckt målvakten från offisideposition.  

Kvitteringen skulle dock komma. Inhopparen Weston McKennie mötte ett inlägg från Cuadrado med pannan och nickade bollen i nät när det återstod en knapp kvart av matchen.  

Och i den 89:e minuten tog Bonucci revansch på sig själv då han nickade in målet som betydde tre poäng för Juventus, återigen efter ett inlägg från Cuadrado.