Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kulusevski om Ronaldo: ”Kan inte ta ifrån mig det”

Dejan Kulusevski gillar Cristiano Ronaldo.
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Dejan Kulusevski.
Foto: MASSIMO PINCA / REUTERS BILDBYRÅN

Dejan Kulusevski gillar Cristiano Ronaldo.

Svensken berättar om hur portugisen hela tiden hjälper honom att utvecklas.

– Ingen kan ta ifrån mig tillfredsställelsen av att träna med honom varje dag, säger Kulusevski till Calcioshop.

Dejan Kulusevski och Cristiano Ronaldo trivs tillsammans i Juventus och den portugisiske storstjärnan har flera gånger talat gott om sin svenske lagkamrat.

Kulusevski gillar också Ronaldo.

– Att ha spelat med Ronaldo är något som jag alltid kommer bära med mig i livet, ingen kan ta ifrån mig tillfredsställelsen av att träna med honom varje dag. Vi skämtar mycket med varandra, han gillar också att skämta. Han hjälper mig mycket, särskilt med att nicka. Han talar alltid om för mig hur jag ska göra och jag har redan blivit mycket bättre, säger Kulusevski i en intervju med Instagram-kontot Calcioshop.

Dejan Kulusevski om att spela med Ronaldo

Kulusevskis debutsäsong i Juventus har varit upp och ner hittills. Han har ofta startat på bänken och är medveten om att han har en del saker att jobba med.

– En av mina styrkor är den mentala delen. Jag spelar för att vinna och jag gör alltid allt för att vinna, jag sätter aldrig mitt ego framför laget. Om jag måste försvara gör jag det gärna. Jag måste utveckla allting eftersom jag fortfarande är ung. Bland annat min högerfot eftersom det är lättare att spela med båda fötterna. Fysiskt måste jag också förbättra mig och jag försöker hitta den bästa träningen för det, säger Kulusevski.

”Spelat längre tid än jag levt”

Kulusevski berättar också om vilka andra lagkamrater han trivs bäst med. I början umgicks han mycket med amerikanen Weston McKennie men han gillar även en målvakslegendar.

– Jag gillar att vara nära (Gianluigi) Buffon eftersom han har spelat fotboll längre tid än jag har levt, så det är roligt att vara nära honom, säger Kulusevski till Calcioshop.