Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kulusevski häpnar – av ikonens hälsning

Foto: DAZN
Foto: THERESE BACK / THERESE BACK/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Dejan Kulusevski, 19, har tagit Italien med storm under hösten.

Och jagas av flera jätteklubbar.

Nu har Inter tagit till ett speciellt knep – och låtit en av klubbens ikoner skicka en personlig videohälsning till den svenske supertalangen.

– Otroligt, säger Kulusevski i DAZN:s klipp.

Parma har imponerat under hösten och en svensk 19-åring har fått sitt stora genombrott.

Dejan Kulusevski, 19, lånades inför säsongen ut från Atalanta och har gjort succé under sina första matcher i Serie A. Högeryttern har startat i samtliga 14 ligamatcher och har noterats för tre mål och fem assist.

Dessutom har han fått A-landslagsdebutera i Blågult.

Flertalet jätteklubbar följer Kulusevski, som kopplas ihop med storheter som Manchester United, Liverpool, Arsenal, Juventus och Inter.

Kanske har den sistnämnda nu tagit till ett knep för att försöka locka över honom till den blåsvarta Milanoklubben. Kulusevski har nämligen fått en videohälsning från Dejan Stankovic, som spelade för Inter mellan 2004 och 2015.

Dejan Stankovics karriär i Inter

Matcher: 231

Mål: 29

Titlar: Fem liga, fyra cup, en Champions League

Inter-ikonens hälsning till Kulusevski

Twitterkontot DAZN har nu publicerat ett klipp där Kulusevski tar del av Inter-ikonens hälsning.

”Hej Dejan, jag hoppas att allt är bra med dig. Grattis och lycka till i framtiden. Jag ser att det går bra för dig och det är bara att fortsätta behålla fötterna på jorden. Fokusera på spelet, inget annat. Jag ser att många jämför dig med De Bruyne, men jag tycker att du ska hitta din egen stil. Det klarar du dig bra på”, säger Stankovic.

Dejan Kulusevskis svar?

– Otroligt. Jag såg honom en gång när vi spelade mot Inters U17-lag där hans son spelade. Jag var trött efteråt, men jag gick ändå fram till honom och bad om ett foto. Jag kollade på honom när jag var yngre och när jag kommer hem ska jag säga till min pappa att Stankovic skickat ett meddelande till mig. Min pappa gillar också honom, säger svensken.