Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Överklagan avslås – stängs nu av

Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: JONATHAN MOSCROP VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Zlatan Ibrahimovic utvisades under helgens match efter en diskussion med domaren. 

Nu står det klart att stjärnan inte frias – och därmed är avstängd i nästa match. 

Dessutom bötfälls han med en summa på 5000 euros, rapporterar Football–Italia

Den svenske anfallsstjärnan fick se rött i Milans senaste ligamatch mot Parma i helgen. Kortet kom efter att Zlatan haft en diskussion med domaren Fabio Maresca.   

Nu kommer beskedet att Ibrahimovic inte frias, utan i stället stängs av under en match. Dessutom kommer han få böta 5000 euros (cirka 50 000 kronor), skriver italienska Football–Italia

Enligt den italienska journalisten Antonio Vitiello motiveras avstängningen med att Zlatan betedde sig ”respektlös mot domaren”. 

Missar matchen mot Genoa

– Zlatan sa till mig att han diskuterade med domaren ett tag men att han inte visade bristande respekt och definitivt inte förolämpade honom. Jag har inte pratat med Maresca så jag vet inte, säger Pioli efter matchen enligt Football Italia. 

Det har tidigare florerat uppgifter om att Zlatan ska ha överklagat det röda kortet eftersom domaren missförstod vad svensken sa. Men nu står det alltså klart att Ibrahimovic missar Milans nästa match då laget ställs mot Genoa. 

Texten uppdateras.