”Jag sprang helt själv och alla jagade mig”

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: SIMONE ARVEDA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SIMONE ARVEDA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ett Udinese i kris jagade tre poäng borta mot Genoa. 

Då klev Ken Sema fram – och frälste laget med sitt första Serie A-mål. 

– Det var otroligt, säger Sema till Fotbollskanalen.

Det har stormat i Serie A-klubben Udinese den senaste tiden. Klubben har fått en tung start på säsongen och huserat i den nedre delen av tabellen – och tidigare i veckan fick tränaren Igor Tudor sparken. Detta efter två storförluster mot Roma och Atalanta. 

Just nu leds laget av Luca Gotti – och med hjälp av en viss Ken Sema ledde han laget till seger mot Genoa under söndagen. 

Sema spelade från start i matchen, där hans lag tog ledningen i den 22:a minuten genom Goran Pandev. Men Rodrigo de Paul kvitterade kort senare, ett resultat som såg ut att stå sig matchen ut. 

Men i den 87:e minuten klev Ken Sema fram. Den svenske anfallaren fick på ett kanonskott mot bortre stolpen och blev överlycklig när han såg bollen gå in i mål. Fullträffen innebar hans första mål för Udinese. 

Kevin Lasagna satte dit 3-1 på stopptid för Udinese. 

Sema: ”Det var otroligt”

– Det var ett bra avslut, det var hårt som fan! Det var skönt att göra mål och se den åka in och jag blir helt glad och springer runt och vet inte vad jag ska göra och alla springer emot mig, säger Sema till Fotbollskanalen

– Efter målet så sprang ju alla emot mig och jag sprang helt själv och alla jagade mig. Och jag gled på knäna. Det var otroligt. 

Ken Sema blev gick till Udinese på lån från Watford i somras.