Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kan ersätta Zlatan med utskällda duon

Zlatan Ibrahimovic.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Arkadiusz Milik.Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/REX / KIERAN MCMANUS/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Luka Jovic.Foto: A PEREZ MECA / SHUTTERSTOCK REX/IBL

Luka Jovic och Arkadiusz Milik kopplas ihop Milan. 

Storklubben uppges ha dem som ersättare till Zlatan Ibrahimovic, vars kontrakt går ut 30 juni. 

La Gazetta dello sport skriver att Ralf Rangnick närmar sig tränarjobbet i Milan och att den officiella bekräftelsen är nära. Som följd till detta har Rangnick gett klubben en önskelista på spelare. 

Benficas Florentino Luís, Chelseas Tiemoué Bakayoko och i anfallet vill han ha antingen Luka Jovic eller Arkadiusz Milik. Anfallsduon uppges samtidigt vara ersättare till Zlatan Ibrahimovic vars kontrakt går ut 30 juni. 

Kostade 600 miljoner

Luka Jovic, 22, i dag i Real Madrid har varit utskälld hela säsongen och många hävdar att det har varit en floppvärvning av den spanska storklubben. 22-åringen har fått nöta bänk den här säsongen och agerat mest som inhoppare. Det har blivit 15 framträdanden och två mål i Real-tröjan. Serben kostade 600 miljoner kronor att lösa från Eintracht Frankfurt. 

Arkadiusz Milik, 26, har även han kritiserats för sina insatser i Napoli. Anfallaren har stått för nio mål på 26 matcher. 

Zlatan Ibrahimovic har åkt tillbaka till Milano den här veckan för att fortsätta återhämtningen från vadskadan. Enligt flera italienska medier siktar han mot att göra comeback 7 juli, då ställs man mot Juventus. 

Serie A återupptas 20 juni.