Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tunga beskedet – kan bli borta länge

Se Zlatans båda mål mot Napoli
Foto: SALVATORE LAPORTA/IPA/SHUTTERSTOCK / SALVATORE LAPORTA/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: SALVATORE LAPORTA/IPA/SHUTTERSTOCK / SALVATORE LAPORTA/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Milan får klara sig länge utan Zlatan Ibrahimovic. 

Enligt Sky-journalisten Manuele Baiocchini kan kan svensken bli borta under 3-4 veckor efter lårskadan han fick mot Napoli. 

Zlatan Ibrahimovic tvingades lämna planen efter sina två mål mot Napoli. Efter drygt 75 minuters spel haltade Zlatan ut till reklamskyltarna och tog sig på baksida lår. 

Lorenzo Colombo kom in och Zlatan fick sitt lår lindat vid bänken

Dystra besked

– Han fick is på låret. Det verkar som att han har problem med muskeln, men vi vet inte hur illa det är. Han brukar ju inte kliva av matcherna, vi får avvakta undersökningarna de kommande dagarna, sa assisterande tränaren Daniele Bonera under söndagskvällen. 

Nu kommer dystra besked angående skadan. Enligt Sky-journalisten Manuele Baiocchini kan Zlatan bli borta 3-4 veckor från spelplanen, vilket skulle vara ett tungt bakslag för klubben. 

Tutto-journlisten Antonio Vitiello skriver att Ibrahimovic har skadat sin knäsena i den vänstra lårmuskeln och att svensken kommer att undersökas på nytt inom tio dagar. 

Milan toppar Serie A efter åtta omgångar samtidigt som Zlatan Ibrahimovic leder skytteligan efter tio gjorda mål. 

https://twitter.com/ManuBaio/status/1330829892360024064

Oroande bilderna på Zlatan – utbytt skadad