Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kulusevski bakom mål när Juventus vann igen

Foto: C More
Foto: C More

Dejan Kulusevski hoppade in för Juventus mot Roma och låg bakom ett mål direkt.

Svensken spelade in bollen framför mål där backen Roger Ibañez stötte den över egen mållinje.

Juventus vann matchen med 2-0.

– Det är i såna här matcher som själen i gruppen dyker upp, säger mittbacken Leonardo Bonucci till Sky Italia.

Juventus tog en tidig ledning hemma mot Roma när Cristiano Ronaldo slog till i den 13:e minuten. 

Ronaldo fick bollen från anfallskollegan Álvaro Morata utanför straffområdet och stillastående tog han emot den och placerade in 1-0 med ett rappt skott. Med sitt mål blev Ronaldo matchhjälte men han fick även se sin svenske lagkamrat komma in och påverka matchen.

Dejan Kulusevski blev inbytt i den 65:e minuten och bara fyra minuter senare låg han bakom matchens andra mål när han fick bollen nere vid kortlinjen. 

Dejan Kulusevski bakom andra målet

Kulusevski spelade in bollen mot Ronaldo men innan den nådde fram till portugisen kom Romas mittback Roger Ibañez i vägen och stötte in bollen i eget mål.

Juventus vann med 2-0 och går om Roma i tabellen upp på tredje plats i Serie A. Man är fem poäng bakom serieledande Inter som dock har en match mer spelad.

– Det är i såna här matcher som själen i gruppen dyker upp, säger mittbacken Leonardo Bonucci till Sky Italia efter matchen.

Hans lag fick försvara sig mycket under den andra halvleken.

– Vi visste att Roma skulle ha mycketboll, försöka få oss utspridda och flytta runt bollen mycket. Vi visste att det skulle bli tufft och vi behövde uppoffringsandan.