Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isak uppges intressant för Inter och Juventus

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Alexander Isak har inte fått en flygande start på säsongen. 

Men trots det finns det ett stort intresse kring den svenske talangen. 

Enligt italienska Gazetta dello Sport är både Inter och Juventus intresserade av Isak. 

Den svenske supertalangen har gjort ett La Liga-mål den här säsongen när han placerade in 4–1 mot Huesca i slutet av oktober. Isak fick då fina betyg av den spanska pressen, men därefter har det gått tungt för den svenske anfallaren. Det har inte blivit några fler mål i ligan, samtidigt som han inte har fått det att stämma i landslaget. 

Men intresse för supertalangen finns det i alla fall. 

Intresse från italienska storklubbar

Den välkände Gazetta dello Sport-journalisten Carlo Laudisa skriver att ett intresse från både Juventus och Inter finns för Alexander Isak. 

– I jakten (på talanger, min anm) är Juventus och Inter ofta rivaler, även för att markera territorium. Låt oss ta den svenska talangen som håller på att göra sig ett namn i La Liga: Isak ha ofta kopplats ihop med de vitsvarta men de svartblå är mest aktiva. Och priset stiger till 30 miljoner euro” skriver Laudisa enligt Fotbollskanalen

Isak nämns i samband med att den italienska tidningen under onsdagen ställde upp en elva med heta U23-spelare. Svensken var ett av dem.