Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bjuder in Lukaku – efter stora bråket

Foto: SANREMO/IPA/SHUTTERSTOCK / SANREMO/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MATTEO BAZZI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Debuten i Sanremo-festivalen är avklarad. 

Då passade Zlatan Ibrahimovic på att pika Liverpool och hälsa ärkerivalen Romelu Lukaku välkommen till den italienska melodifestivalen. 

– Vad som händer på planen, stannar på planen, säger den svenske stjärnan. 

Zlatan Ibrahimovic gjorde under tisdagskvällen sitt första framträdande i Sanremo-festivalen, vilket är Italiens motsvarighet till svenska melodifestivalen. 

Iklädd en svart smooking-kostym skickade han en passning till sin rival och Inters anfallsstjärna Romelu Lukaku. Svensken hamnade i bråk med belgaren under en Coppa Italia-match under januari där spelarna började putta på varandra och utbytte en het ordväxling. Båda anfallarna stängdes av efter bråket. 

Men det finns längre inga ”hard feelings” mellan stjärnorna. Det medgav Zlatan under tisdagskvällen när han bjöd in Lukaku till Sanremo-festivalen. 

– Om han vill komma är han välkommen. Det som händer på planen stannar på planen. Det är inget problem, sa svensken på presskonferensen i samband med festivalen, enligt Football-italia

Zlatan uppges missa fler matcher

Zlatan passade även på att skicka en passning till Liverpool. Svensken jämförde festivalen med en fotbollsmatch och sa att det vet var 22 artister (elva mot elva som deltar), men blev då tillrättavisad av programledaren. 

Då svarade svensken med en pik till Liverpool. 

– Sälj alla (de fyra artisterna). Jag hörde att Liverpool är ute efter nya backar, säger Zlatan enligt Get Italian Football News. 

Under tisdagskvällen avslöjade svensken att han kommer sjunga en duett tillsammans med Bolognas tränare Sinsia Mihajlovic. 

– Jag hoppas att han inte kan sjunga, så att vi kommer vara på samma nivå, sa svensken skämtsamt. 

Milan ställs under onsdagen mot Udinese hemma i Serie A, men Zlatans medverkan är oklar med tanke på skadan han ådrog sig under söndagens match mot Roma. Han har tidigare uppgetts missa flera matcher.