Oscar Hiljemark och Robin Quaison firar 1-0-målet Foto: ViasatOscar Hiljemark och Robin Quaison firar 1-0-målet Foto: Viasat
Oscar Hiljemark och Robin Quaison firar 1-0-målet Foto: Viasat
Oscar Hiljemark klackar bak bollen till Quaison Foto: ViasatOscar Hiljemark klackar bak bollen till Quaison Foto: Viasat
Oscar Hiljemark klackar bak bollen till Quaison Foto: Viasat

Hiljemark och Quaison
slog till med drömmål

Publicerad

Palermo besegrade Udinese med 4-1.

Oscar Hiljemark klackade vackert fram Robin Quaison - som satte ledningsmålet i den 35:e minuten.

Och i början av andra halvlek var det omvänd ordning - när Quaison spelade fram Hilemark.

Som vanligt har det varit turbulent i Palermo.

Laget sparkade tränaren Giuseppe Iachini i november förra året och ersatte honom med Davide Ballardini.

För bara någon dag sedan meddelade klubben att även Ballardini fått sparken. Ny tränare för Palermo är nu Giavanni Bosi.

Laget ligger just nu på 14:e plats i Serie A och spelar i dag mot Udinese. Under den första halvleken visade klubbens svenskar vad de går för.

Fick chansen

Robin Quaison satte ledningsmålet i den 35:e minuten. Oscar Hiljemark stod för förarbetet när han med en vacker klack spelade fram den förre AIK-spelaren.

Quaison fick chansen från start efter två matcher på bänken.

De två svenskarna firade målet tillsammans framför en lyrisk hemmapublik – och hyllades på sociala medier.

I början av den andra halvleken var det omvänd ordning för U21-svenskarna – Quaison spelade fram Hiljemark som stod för en imponerande löpning innan han lyckades peta in bollen.

Matchen slutade 4-1.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag