Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Het konfrontation mellan Zlatan och Milan-bossen

Rubriker världen över efter skadan på Zlatan
Zlatan.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Gazidis, Maldini och Ibrahimovic.Foto: AC MILAN/REUTERS BILDBYRÅN

Zlatan är inte nöjd med Milans ledning. 

Det visade han under ett möte mellan spelarna och klubbens vd Ivan Gazidis. 

– Det var en tuff diskussion, säger reportern Antonio Vitiello. 

Zlatan Ibrahimovic har tidigare uttryckt sitt missnöje mot de förändringar Milan valt att göra precis efter att han återvänt till klubben. En stor anledning till att svensken valde att skriva på för en ny vända i Milan var sportchefen Zvonomir Boban – som fick sparken bara tre månader efter värvningen. 

Enligt Milan News konfronterade Zlatan Milans vd Ivan Gazidis i början av mars, och kritiserade bland annat beslutet att sparka tränaren. 

Under onsdagen ska 38-åringen ha haft ett ny hätsk diskussion med Gazidis. Vd:n ska ha besökt laget på Milanello efter träningen för att diskutera lönesänkningar och andra förändringar som coronapandemin för med sig – och då ska Zlatan ha passat på att återigen lyfta kritik mot hur Gazidis sköter klubben. 

Enligt sajten Sempre Milan anklagade Ibrahimovic Gazidis för att ha hanterat lönefrågan i samband med corona dåligt, och ska dessutom ha menat att han är för frånvarande som vd. 

Sempre Milan skriver att Zlatans humör skiftade så fort Gazidis kom till träningen och att ”konfrontationen inleddes direkt och pågick i flera minuter”. Både Gazidis och den svenske stjärnan ska ha höjt sina röster under diskussionen. 

Zlatan förlorade tre miljoner i april

– Det var en tuff diskussion, säger reportern Antonio Vitiello som rapporterat om mötet för Milan News

– Gazidis försökte tydliggöra allt på slutet, men det finns tydliga tecken på missnöje hos ”Ibra”. 

Under april månad ska alla spelare i Milan ha halverat sina löner, vilket innebär ett tapp på drygt tre miljoner kronor för Zlatan Ibrahimovic. Zlatans kontrakt med Milan går ut 30 juni, och framtiden i klubben är osäker. 

Det finns möjlighet att förlänga med ytterligare ett år. Men i samband med det senaste bråket med Gazidis skriver Milan News:

”Känslan är allt mer att Ibrahimovics framtid efter säsongen ligger långt ifrån Milanello och Milan”.