Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Har landat i Milano – närmar sig återkomst”

Foto: "GERMANY V MEXICO" / VI IMAGES / MAURICE VAN STEEN WK VI IMAGES
Foto: USA TODAY NETWORK / JAYNE KAMIN-ONCEA-USA TODAY SPOR SIPA USA
Foto: ELISA FERRARI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Mino Raiola har landat i Milano.

Agentens uppdrag?

Förhandla med Milan om en återkomst för Zlatan Ibrahimovic, skriver Football-Italia. 

latan Ibrahimovic kom tillbaka efter sin knäskada och flyttade till Kalifornien.

Och den nyblivne 37-åringen fick, trots LA Galaxys fiasko, en fin säsong personligen. Svensken gjorde 22 mål i MLS, utsågs till säsongens nykomling och hans första fullträff för klubben, i derbyt mot LAFC, utsågs till årets mål.

Och i Europa snackas det om en återkomst.

Det är framför allt Ibrahimovics förra klubb Milan som uppges ha ett starkt intresse för anfallaren och nu kommer nya uppgifter som tyder på att en återkomst i Italien kan vara på gång.

 

 

Enligt Football-Italia har Zlatans agent Mino Raiola landat i Milano, officiellt för att träffa sin klient Giacomo Bonaventura, som ska opereras, men också för att inleda förhandlingar med den rödsvarta Milanoklubben. 

Förhandlingar om Zlatan Ibrahimovic.

Sajten skriver också att Raiola under resan kommer att träffa representanter från Juventus för att diskutera en eventuell återkomst för Paul Pogba, som uppges vara på väg bort från Manchester United.

Foto: ORLIN WAGNER / AP TT NYHETSBYRÅN

Zlatans krav på Milan

SportExpressen har tidigare skrivit om agenten Mino Raiolas täta kontakt med Milan och om Zlatans sambos, Helena Seger, kärlek till staden. I onsdags skrev flera italienska medier, däribland Sky Sports och Calciomercato, att parterna närmar sig varandra.

Enligt Calciomercato har Milans ägare nu gett sitt fulla godkännande för att värva tillbaka Ibrahimovic från Los Angeles Galaxy.

Samtidigt finns det frågetecken.

 

 

Enligt Football-Italia ska Milan vilja erbjuda svensken ett sexmånaderskontrakt i januari, med en option på ytterligare ett år. 

Zlatan Ibrahimovic själv ska dock inte vara intresserad av ett sånt kontrakt och kräver ett 18-månaderskontrakt.

I och med att Ibrahimovics kontrakt med Los Angeles Galaxy går ut i slutet av 2019 kan Serie A-klubben tvingas få fram en köpesumma också.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!