Foto: Jens L'Estrade
 Foto: Jens L'Estrade

"Han kommer nog aldrig lämna Napoli"

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola har gjort sig känd för sina utspel i media.

Nu har han gjort ett kraftfullt uttalande angående en annan av sina spelare - Napolis 25-årige mittfältare Marek Hamsik.

– Jag tror aldrig han kommer lämna Neapel och Napoli, säger han till Radio CRC enligt football-italia.net.

Fotbollsagenten Mino Raiola har ofta stått för uppseendeväckande uttalanden i media angående sin mest kända spelare - Zlatan Ibrahimovic.

Napolis stjärnmittfältare Marek Hamsik är en annan av hans spelare och nu har Raiola kommit med ett tydligt uttalande angående 25-åringens framtid.

Tidigare har Raiola uppmanat Hamsik att lämna Napoli för en större klubb men så verkar inte bli fallet.

Förälskad i staden

– Jag tror aldrig att han kommer lämna Neapel och Napoli. Han kommer nog avsluta sin karriär i klubben och aldrig bära ett annat lags tröja, säger Raiola till CRC Radio enligt football-italia.net.

Hamsik, som är landslagsman för Slovakien, har gjort 56 mål för Napoli i Serie A på 199 matcher.

– Jag känner Marek väldigt bra och han skiljer sig väldigt mycket från andra fotbollsspelare. Han är förälskad i Neapel och har ett starkt band till klubben och presidenten, säger Raiola.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag