Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gusten Dahlin leder ny fotbollssatsning

Gusten DahlinFoto: Magnus Ragnvid / Magnus Ragnvid / www.ragnvid.com

Tutto Balutto-profilen Gusten Dahlin kommer att leda C Mores nya fotbollsmagasin Fotbollssöndag Europa.

– Så fantastiskt roligt det här ska bli, säger Gusten Dahlin i ett pressmeddelande.

I helgen startar C Mores nya fotbollssatsning med utgångspunkt i den Europeiska toppfotbollen. Programmet har namnet Fotbollssöndag Europa och kommer att ledas av Gusten Dahlin, känd från fotbollspodden Tutto Balutto. I studion kommer han att ha sällskap av Hans Backe och Olof Lundh och från fältet kommer Frederic Pavlidis och Frida Nordstrand bidra med reportage och intervjuer. 

– Folk minns med värme och ropar fortfarande efter Fotbollskanalen Europa, som för många var det perfekta sättet att ta ned fotbollsveckan och avsluta helgen på, säger Gusten Dahlin.

– Utöver att det finns tid till diskussion och samtal om allt som hänt på den internationella fotbollsscenen hoppas jag verkligen att så många som möjligt återigen kommer känna att det här är det optimala sättet att avsluta fotbollsveckan på, fortsätter han.

Inleds med svenskmöte på söndag

TV4/C Mores sportchef Erik Westberg är glad över att satsningen leds av Gusten Dahlin. 

– Det här är ett första steg mot att vi från och med nästa höst kommer att visa Europas bästa klubbar i UEFA Champions League. Extra kul att Gusten Dahlin med sin breda kunskap kring europeisk fotboll fortsätter vara en del av vårt team, säger han. 

Programmet inleds nu på söndag klockan 19.30. Då möter Dejan Kulusevskis Juventus Albin Ekdals Sampdoria och Alexander Isaks Real Sociedad möter Real Madrid.