Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Francesco Totti öppnar upp om otroheten bakom skilsmässan

Gais vänder och vinner – trots rött kort
Francesco Totti med exfrun Ilary Blasi och deras gemensamma barn.
Foto: ALESSANDRA TARANTINO / AP TT NYHETSBYRÅN

Fotbollsikonen Francesco Totti och hans exfru Ilary Blasi skilde sig tidigare i somras.

Nu talar Francesco Totti ut om otroheten som ryktades vara en del i uppbrottet mellan de båda efter 20 års äktenskap.

– Jag låtsades som att inget var fel, säger Totti i en intervju med Corriere della Sera.

I ett utlåtande i juli bekräftade Francesco Totti och hans exfru Ilary Blasi att de skulle skilja sig. I ett inlägg på Instagram skrev Totti: ”Jag försökte komma över krisen i äktenskapet. Men i dag inser jag att separation – även om det gör ont – inte längre går att undvika”.

Nu går han ut i en intervju med italienska Corriere della Sera och lägger korten på bordet för att slå tillbaka mot rykten. 

– Jag vill göra det klart och tydligt: jag var inte den första som bedrog, säger han till tidningen.

– Jag sa att jag inte skulle prata om det och det har jag inte gjort, men jag har läst för många rykten de senaste veckorna, varav vissa har orsakat lidande för mina barn.

I september förra året började han höra ryktena att Ilary skulle ”ha någon annan”, berättar han. Faktum är att han misstänkte att det rörde sig om flera stycken, enligt egen utsago. 

– Jag hade aldrig kollat hennes telefon på 20 år, men när jag hörde ryktena från flera trovärdiga håll blev jag misstänksam, säger Totti.

– Jag kollade igenom hennes telefon och såg att det var en tredje person som agerade mellanhand för någon annan. Det stod typ: ”Vi ses på hotellet”.

Hamnade i depression

Ryktena ledde till att han gick in i en period av depression och sömnproblem. Han menar även att det är hans nya partner Neomi Bocchi som räddade honom.

– Det har funnits rykten om oss, men det var verkligen bara rykten. Vi brukade hänga som vänner, men sen efter nyår blev det något. Ilary dejtade andra män innan min historia med Neomi började.

– Alla bevis, sanningen ledde till depression. Jag låtsades som att inget var fel, men jag var inte längre mig själv, jag var någon annan. Jag kom ur det tack vare Neomi.

Svaret: ”Har sett saker som kan förstöra runt 50 familjer”

Ilary Blasi svarar kryptiskt genom sin advokat på uttalandena från Totti.

– Jag har alltid försvarat mina barn och jag kommer fortsätta att skydda dem. Det kommer i första hand. Alla är ansvariga för sina egna handlingar, säger hon.

Dessutom skickar hon med en kryptisk varning (?) framförd av sin advokat.

– Ilary har sett saker de senaste åren som kan förstöra runt 50 familjer.

Tv: Mbappe kritiseras: ”Vakna”